Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Linkki ostamasi sähköisen tuotteen kirjautumiseen lähtee automaattisesti ohjelmasta. Muista tarkistaa roskaposti.

HUOM. Joskus mailiohjelmat eivät päästä automaattiviestejä ollenkaan läpi: Jos et saa sisäänkirjautumislinkkiä, ole yhteydessä meihin emmiina@aft.fi ja laitamme sinulle kirjautumissivun manuaalisesti.

Tuoteostoissa, kuten rullissa, toimitusaikamme on yleensä 3-5 arkipäivää, eli tuote on lähipostissasi 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kun tilaus on lähtenyt varastolta ja yleensä se on tästä seuraavan päivänä lähipostissa. Jos et 5 päivän kuluessa saa tuotetta, ota yhteys meihin emmiina@aft.fi ja tarkistamme toimituksen ja jos olemme tehneet virheen ja toimistus viivästyy, annamme sinulle ilmaiseksi gua-sha krapan.

Verkkokurssit ja verkkovalmennukset: Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien julkaisua tai käyttöönottoa.  Siinä tapauksessa summa palautetaan kokonaisuudessaan. Kun materiaalien toimittaminen tai käyttöönotto on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.  Jos haluat perua tilauksesi, ota yhteyttä emmiina@aft.fi. Palautus on maksuton ja maksu palautetaan samalle maksutavalle, jolla maksu tehtiin, mikäli palautus tehdään palautusehtojen rajoissa.

Lisätietoja maksutavoista: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot