Tietosuojaehdot

REKISTERINPITÄJÄ
Nimi: Natural Bootcamp oy
Y-tunnus: 2569368-3
Osoite: Samoojantie 7, 33480 Ylöjärvi
Sähköpostiosoite: info@natutralbootcamp.fi
Puhelinnumero: 041 430 7841

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ
Nimi: Jukka Harju
Osoite: Samoojantie 7, 33480 Ylöjärvi
Sähköpostiosoite: info@natutralbootcamp.fi
Puhelinnumero: 041 430 7841

REKISTERIN NIMI
Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

Asiakas- ja ilmaisvalmennusten tilaajien infokirjelista

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien, sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ
Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain rajoissa.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tapauksessa. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla.

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus itse poistaa omat tietonsa rekisteristä jokaisen sähköpostin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä.

Ja sama suomeksi: Tilaamalla valmennuksen, oli se ilmainen tai maksullinen, ostamalla tuotteen tai osallistumalla koulutukseen, saat meiltä mailiisi materiaaleja ja jatkossa lisää materiaalia ja myös tietoa uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista. S-postit ovat s-postin lähetysjärjestelmässä (Mailchimp/Kajabi/Kartra/Active Campaign) ja lähetämme kaikille yhteisiä s-posteja, joissa on linkkejä, infoa ja tietoja tarjouksista. Oman osoitteen voi poistaa listalta itse jokaisen mailin lopussa olevasta ”unsubscribe”-linkistä.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}