puuttuva tekijä

Kun treenaa 70 % teholla, saa aikaan parempia tuloksia.

– Katso myös kaksi muuta nykyihmisen liikkumisen ja elinvoiman kannalta olennaista (ja maalaisjärjenvastaista!) asiaa alla olevasta videosta

[custom_html][/custom_html]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Katsottuasi videon ymmärrät, miksi minä olen niin innostunut näistä oivalluksista.

Olen tällä systeemillä vetänyt viimeiset 6 vuotta omat treenini ja valmennukseni. Olen päässyt konsultoimaan ja kouluttamaan urheilijoita aina olympiatasolle saakka. Koulutuksissani on käynyt yli tuhat ohjaajaa ja fysioterapeuttia.

Tämä on uutta. Se toimii. 15 minuuttia päivässä riittää.

Tämä ei ole rääkkiä ja kehon repimistä. Tämä on oman kehon potentiaalin, energisyyden ja hyvinvoinnin maksimoimista lempeästi. Sitä kautta saadaan myös ne kovat tulokset, jos niitä haluaa hakea.

Mutta kuten aina, pelkkä tieto ei vaikuta mitään. Liian monesti huijaamme itsemme uskomaan, että nyt muutos tapahtuu, kun tiedän mitä tehdä. Mutta ei tapahdu.

On otettava ensimmäinen konkreettinen askel ja tehtävä asioita käytännössä.

Siksi olen luonut Natural Bootcamp-verkkovalmennuksen. 12 viikon ohjelman, jossa voit viedä kaikki opetukseni käytäntöön, minun opastuksellani.

Sitten ei tarvitse luoda omaa treeniohjelmaa ja miettiä miten liikkeet menee. Voit vain tehdä perässä. Video pyörimään ja treenataan yhdessä. Saat jokaiselle viikolle 15, 30 ja 50 minuutin treeniohjelman. Voit tehdä minkä tahansa niistä ja niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Tämä on erittäin helppo tapa saada ne tulokset mitä haluat. Sen sijaan, että miettisit mitä tehdä, teet vain perässä.

Käytä energia tekemiseen, älä miettimiseen. Lähde mukaan Natural Bootcamppiin. Saat sen vielä kaiken lisäksi alennettuun hintaan 117€ (normaalisti 147€).

Tarjous on voimassa sunnuntaiyöhön asti.[/text_block]

Olen mukana ja haluan hyödyntää tarjouksen!

Tarjous on voimassa enää

12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus – Mukana jo yli 800 osallistujaa!

”Ostin NB:n 16 v. pojalleni, joka pelaa sulkapalloa. Aivan mahtava löytö nää jumpat. Paras hinta-laatusuhde, kun vähän kaikkea on ennen kokeiltu pojan huoltoon.”

-Annika Itälä

  • Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.
  • Joka viikko uusi valmis treeni joissa 15min, 30min ja 50min versio: aina sinulle sopivan pituinen treeni!
  • Ohjeet ravintoon ja lepoon jotka tukevat ohjelmaa: Voit tuplata tuloksesi!
  • Suljettu Facebook-ryhmä jossa saat henkilökohtaista tukea: Aktiivinen ryhmämme antaa tietoa ja tsemppiä
  • Mukana jo yli 800 osallistujaa!
  • Alennettu hinta voimassa sunnuntaiyöhön asti 117€ (normaalisti 147€)
  • Saat pitää materiaalit loppuelämäsi.
  • 100% tulostakuu! Jos teet 12 viikon ohjelman ja et huomaa muutoksia, saat kaikki rahasi takaisin!

Kyllä! Haluan mukaan Natural Bootcamppiin!

Tarjous on voimassa enää

Katso tältä videolta miltä valmennus näyttää

”Olen kokenut että olen saanut rahallani paljon enemmän kuin odotin.

– Eija J.

[custom_html][/custom_html]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen, sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä 12 viikon Natural Bootcamp verkkovalmennus on juuri sinulle.[/text_block]

Kyllä! Haluan mukaan Natural Bootcamppiin hintaan 117€! (normaalisti 147€)

Usein kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta

”Mulla on MS-tauti, josta johtuen rasituksensieto on kovasti alentunut, puolierot kropassa todella isot eli aiheuttaa jumitusta eripuolilla kehoa. Nämä NB-treenit ovat olleet pelastus!”

-Susan Mäki

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%236bc72a”]

Tuleeko treenejä tehtyä?

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Treenejä on aina kolme eri mittaista, 15min, 30min ja 50min.

Voit tehdä vain 15min version ja huomata eron. Lisäksi mukana on ”treenejä” jotka teen farkut ja kauluspaita päällä. Ne voi tehdä koska ja missä vain!

Tiedät, että tulokset tulevat tekemällä. Nyt on sinun paikkasi sanoa ”minä haluan tehdä tämän” ja autan sinua kaksi kertaa viikossa + jatkuvalla tuella fb-ryhmässämme.

Lähde mukaan. Ota ensimmäinen askel ja anna momentin hoitaa loput. Me ihmiset totumme mihin tahansa, myös treenamiseen. Kyse on aina vain aloittamisesta.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%236bc72a”]

Pystynköhän tähän varmasti? Olen pettynyt aika monesti

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Pystyt.

Jos ei nyt, niin milloin sitten?

Nyt on aika laittaa itsensä terveeksi, palautua paremmin, energiseksi, nukkua paremmin, nauttia enemmän ja saada keho toimimaan sisältä ja ulkoa.

Katso vaikka tämä Timon antama suositus ja anna sen puhua puolestaan:

Natural Bootcampin verkkovalmennus on just se, mitä suurin osa ihmisistä tarvii. Tukea, liikkuvuutta, notkeutta. Monella on kireät ja kipeät lihakset, etenkin selässä ja niskassa. Bootcampin treenit tarjoaa ratkaisun just tähän.

Liikkeet sopivat vauvasta vaariin ja kaikille siltä väliltä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta silti tehokkaita jopa kokeneemmallekkin treenaajalle.

Saatat löytää käyttämättömiä lihaksia kehosta ja huomata, miten kankea oletkaan, vaikka toisin luulit. Saat lisäksi itsevarmemman olemuksen hyvän ryhdin ansiosta, sekä kivuttoman ja liikkuvamman kehon. Suosittelen. 3 Kuukauden päästä kiität itseäsi siitä, että aloitit treenaamaan.

– Timo Värrälä

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%236bc72a”]

Onko tämä luotettavaa? Minusta on epäilyttävää ostaa asioita netistä.

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Ymmärrettävää, mutta en viitsi pilata omaa mainettani tekemällä jotain huonolaatuista roskaa.

Minulla on yritys, joka tekee koulutuksia ja valmennuksia niin livenä kuin verkossa. En ole huijaamassa ketään, koska se vahingoittaisi mainettani.

Yrityksen tiedot ovat

Natural Bootcamp Oy (2569368-3)
Frans Emilin katu 2 a 5
33870 Tampere

Kaikissa ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä hallintopäälikköömme Emmiinaan info@naturalbootcamp.fi

Me emme jätä sinua yksin, palvelemme sinua aidolla sydämellä[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%236bc72a”]

Miksi ostaisin tämän valmennuksen, muitakin on tarjolla?

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Tämä valmennus eroaa radikaalisti muista valmennuksista.

Valmennus yhdistää syvät lihakset, pinnalliset lihakset ja koko keskivartalon integraation raajojen liikkeeseen. Olen tavannut sekä ihmisiä, joilla on loistava tuki syvissä lihaksissa, mutta eivät saa juurikaan tehtyä istumaannousuja, saati sitten punnerruksia ja kyykkyjä.

Vielä enemmän olen tavannut ihmisiä, jotka tekevät paljon rutistuksia, jopa lisäpainoilla, mutta heillä on selkäongelmia, koska liikkeet ovat tosiasiassa aktivoineet lähinnä lonkkia, eivätkä oikeasti vatsaa ja koko corea.

Yleistä on myös se, että pinnalliset lihakset kyllä toimivat, mutta vatsa pömpöttää ja selkä saattaa oireilla koska sisäinen tuki puuttuu.

Tämä valmennus yhdistää nämä kolme asiaa: syvien lihasten aktivoinnin, pinnallisten voiman ja koko keskivartalon integroimisen koko kehon liikkeisiin.[/text_block]

Kyllä! Haluan mukaan Natural Bootcamppiin hintaan 117€! (normaalisti 147€)

Ja ennenkaikkea: Mistä minä mitään tiedän?

…Eli kuka on Jukka Harju?

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Jukka toimi Body lehden asiantuntija-artikkelien kirjoittajana 2005-2013. Hänen työstään on kirjoitettu lisäksi lehdissä kuten APU, Me naiset ja Fit.

Hänen Natural Bootcamp verkkovalmennuksessa on yli 800 jäsentä. Toiminnalliseen vatsatreeniin on osallistunut jo yli 1700 ihmistä. Livetreeneissä on käynyt tuhansia osallistujia.

15,000 henkilöä seuraa hänen vinkkejään facebookissa

Youtube kanavalla treenivinkkejä katsottu yli puoli miljoonaa kertaa.

Takana on 12 vuotta valmentajana personal trainerina, ryhmäohjaana, kouluttajana ja luennoitsijana.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Jukka Harju on uudenlaisen toiminnallisen treenin, aktiivisen palautumisen, kehon optimoinnin edelläkävijä.

Jukka on jatkokouluttanut yli 1000 ammattilaista pelkästään viimeisen vuoden aikana mm. Fysioteapia taloja kuten HYKS, Kankaanpään kuntoutuskeskus, Porin Lääkäritalo, Ruissalon kuntoutus ja SATAEdu.

Lisäksi hän konsultoi ammattiurheilijoita kuten Nooralotta Neziri ja Patrik Laine. Jukka on ollut mukana valmentamassa mm. Elixirissä.

Häm on kouluttanut ohjaajia saleilla kuten Elixia ja Fressi[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]Suurin oppiläksyni ja nykyisen treenimuodon tausta on oman välilevynpullistumani kuntouttaminen.

Treenasin aikoinaan perinteisesti tehden paljon vatsa-, selkä- ja kylkiliikkeitä tukemassa punttitreeniäni (vedin mm. maasta 235kg). Silti tuloksena oli välilevyn pullistuma 26 vuotiaana.

Kuntoutuksen jälkeen vasta tajusin, että kaikki mitä perus koulutuksissa oli opetettu, perustuivat pääasiassa pinnallisten lihasten treenaamiseen ja valitettavasti tämä metodi on edelleen käypähoito suosituksissa. Se, että muistutetaan vetämään vatsaa sisään, ei riitä tekemään keskivartalosta vahvaa ja tervettä.

Kun liikkeitä alettiin monipuolistaa ja seurata liikkeissä lihasten aktivoitumista, alkoi vatsa oikeasti kehittyä ja nyt se pystyy tukemaan, pullistumastani huolimatta kaksi kertaa oman painon maastavedon ilman vöitä ja remmejä.”[/text_block]

Kyllä! Haluan oppia ne asiat millä Jukka on kuntouttanut itsensä!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%236bc72a”]

Tarjous on voimassa enää

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]

Jäikö jotain kysyttävää? Lähetä sähköpostia hallintopäällikölleni Emmiinalle osoitteeseen info@naturalbootcamp.fi

[/text_block]