Energiasalaisuudet osa 3

Osa 3: Maailman paras liike – Tee tämä heti!

[custom_html][/custom_html]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tällä energiasalaisuuksien videossa numero 3:

  1. Testaat salaisuuden numero 2 teeman
  2. Tiedät kehosi tärkeimmän ”nivelen” tilan
  3. Kehityt videoiden progressioiden avulla
  4. Sivutaan, miksi 60 % Suomalaisista kärsii alaselkäongelmista ja monet hoitavat tätä kriittistä aluetta täysin tuloksettomasti ja väärin.

Katsohan video ja testaa![/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]60 % Suomalaisista kärsii alaselkäongelmista. Testaa tämä liike ja jos et saa sitä tehtyä, ongelmia on erittäin todennäköisesti tulossa.

Treenaa taas tämä liike kuntoon ja olet todella suuren askeleen lähempänä tervettä selkää ja samalla kaikki jalkojen päällä liikkuminen on paljon kevyempää ja tehokkaampaa.

– Jukka Harju[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_color=”%236bc72a”]

Lyhyesti tästä kolmiosaisesta videosarjasta

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tein videosarjan joka käsittelee kaksi suurinta salaisuutta johon olen koskaan törmännyt itse ja käyttänyt erittäin tuloksekkaasti valmennuksissa.

Moni meistä on ylirasityksessa. Siksi kroppa jumittaa tai kipuilee, yöunet pätkii ja emme jaksa arkea ja treeniä niin hyvin.

Salaisuus ei ole mikään uusi löydös tai kikka, vaan kokemus, miten fysiologisia periaatteita voi käyttää uudella tavalla.  Informaatioyhteiskunta vaatii hermostoltamme yksinkertaisesti enemmän kuin aikaisemmat olosuhteet.

Tämä on kolmiosainen sarja, jossa siis kaksi ”salaisuutta”. Kolmas osa on testiä ja treeniä. Voit katsoa kaksi aikaisempaa osaa alla olevista linkeistä.

– Jukka Harju[/text_block]

Katso energiasalaisuuksien osa yksi täältä

Katso energiasalaisuuksien osa kaksi täältä