Energiasalaisuudet osa 2

Osa 2: Tämä video kertoo yllättävimmän energiatasoihisi vaikuttavan tekijän, mikä syö virtaa, väsyttää ja jumittaa sinut.

[custom_html][/custom_html]
[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tässä energiasalaisuuksien kakkososassa paljastan varmasti yllättävimmän energiatasoihin vaikuttavan tekijän, mikä syö virtaa, väsyttää ja jumittaa sinut. Se hidastaa ja heikentää, mitä ikinä teetkin.

Kun taas laitat tämän salaisuuden palvelemaan itseäsi, se on todennäköisesti

  1. Suurin energianlähde psyykkiseen vireyteen ja arjen toimiin
  2. Vaikuttavin tekijä kaikkeen liikuntaan
  3. Huomaat sen heti – Testi videolla!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Katso tämä nyt heti, sillä kohta julkaisen osan kolme jossa treenaamme yhdessä 🙂

– Jukka

ps. proprioseptiikka on hieno sana, mutta sen tuntemus on tie aivan uudelle tasolle kehon kunnossa. Terveemmäksi ja tehokkaammaksi. Katso video ja tule oppien mukana täysin uuteen maailmaan.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_color=”%236bc72a”]

Lyhyesti tästä kolmiosaisesta videosarjasta

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″]Tein videosarjan joka käsittelee kaksi suurinta salaisuutta johon olen koskaan törmännyt itse ja käyttänyt erittäin tuloksekkaasti valmennuksissa.

Moni meistä on ylirasityksessa. Siksi kroppa jumittaa tai kipuilee, yöunet pätkii ja emme jaksa arkea ja treeniä niin hyvin.

Salaisuus ei ole mikään uusi löydös tai kikka, vaan kokemus, miten fysiologisia periaatteita voi käyttää uudella tavalla.  Informaatioyhteiskunta vaatii hermostoltamme yksinkertaisesti enemmän kuin aikaisemmat olosuhteet.

Tämä on kolmiosainen sarja, jossa siis kaksi ”salaisuutta”. Kolmas osa on testiä ja treeniä.

Osa kolme ilmestyy pian!

– Jukka Harju[/text_block]

Katso energiasalaisuuksien osa yksi täältä

Katso energiasalaisuuksien osa kolme täältä